آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا و فوت و فن پف کردن کیک شربتی

کیک شربتی از آن کیک های ساده و خوشمزه با بافتی نرم و لذیذ است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می زند. علیرغم اینکه اصول درست کردن کیک شربتی تقریبا در همه شهرها یکی است اما کیک شربتی مشهور به شیرازی و قزوینی هم داریم. طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا در فر و...

20 تیر 1399

خرما پلو اهوازی با مرغ

خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می شود.

1 فروردین 1399

بستنی جلاتو چیست و چه تفاوتی با بستنی معمولی دارد؟

همه چیز در مورد جلاتو | Gelatoبستنی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دسرهای دنیاست و در رنگ ها، طعم ها و شکل های جذاب و هیجان انگیز تهیه می شود. در بین تمام انواع بستنی، جلاتو که آن را با نام بستنی ایتالیایی می شناسیم محبوبیت بیشتری دارد و در سرتاسر دنیا مصرف...

20 اسفند 1398